Beste Google Home-tilbehør 2023: Topp Google Home-kompatible enheter å kjøpe i dag

Se alle de beste smarthjemenhetene du kan kontrollere med Google Home. Du kan bli overrasket over å se hva som fungerer.

The Best Google Home Compatible Devices You Can Buy Today Top Google Assistant Accessories image 1
Amazon

Google Homeer mer enn bare en Internett-tilkoblet høyttaler med enstemmeassistent. Den fungerer også som en smarthushub. Google Assistant på Google Home eller Nest Hub kan også kontrollere smarthjemenheter, så her er en liste over flotte enheter som du kan bruke med Google Assistant.

Smarte termostater

Smarte termostater gir ikke bare intelligens til oppvarmingen av hjemmet ditt, men de gjør også oppvarmingen mer effektiv ved å lære hvordan du liker at hjemmet ditt varmes opp og når. De baserer temperaturjusteringer på når du skal være hjemme og reduserer strømsløsing ved å ta hensyn til når du ikke er i. Denne intelligensen er et flott tillegg til smarthusoppsettet ditt.

Du kan også kontrollere noen smarte termostater med Google Home-enheter – juster temperaturen i hjemmet ditt med bare stemmen din.

 • best google home accessories 2020 top google home compatible devices to buy today image 2
  Lomme-lo
  Google Nest-termostat

  Som et Google-produkt aNest-termostat, gjør et logisk valg for oppvarmingskontrollene for smarte hjem. Alt du trenger å gjøre er å kombinere de to og be Google om å gjøre det varmere eller sette temperaturen til en viss varme.

 • Best Smart Thermostat Nest Hive Tado Honeywell And More image 7
  Honeywell
  Honeywell Lyric T6 Smart Termostat

  Google Home fungerer med Total Connect Comfort-serien med termostater. Hvis du vil bruke Lyric termostater, somHoneywell Lyric T6R smart termostat,du må bruke en smart hub (som SmartThings) for å koble til. Du kan imidlertid bruke de samme talekommandoene.

 • Best smart thermostat nest hive tado honeywell and more image 8
  Netatmo
  Netatmo Smart Termostat

  Den Netatmo Smart Termostater en av de smarteste termostatene vi har sett. Ikke bare lover denne enheten å bruke 37 prosent mindre energi i hjemmet, men den lar deg også fjernstyre den via telefonen, datamaskinen eller stemmen din med Google Home.

Utendørs smarthuskameraer

Å kontrollere boligvarmen er ikke det eneste du kan gjøre med stemmen din. Noen av de beste smarthuskameraene vi har sett inkluderer også muligheten til å kontrollere dem på forskjellige måter ved hjelp av Google Home.

 • Best floodlight cameras 2022: Light up the night with these smart cameras photo 5
  Google
  Google Nest Cam med flomlys

  Den Nest Cam med flomlyser et glimrende alternativ hvis du vil forbli i Googles økosystem. Du får både sikkerhet og belysning i én pakke her, men du trenger et Nest Aware-abonnement for å få mest mulig ut av det.

 • The 4K HDR wire-free security system Arlo Ultra is now available to buy image 1
  Arlo
  Arlo Ultra

  Arlo er et av de mest populære sikkerhetskamerasystemene, takket være det brede utvalget av enheter som tilbys for et tilpassbart system, i tillegg til å tilby gratis online lagring av videoer i 7 dager, for opptil fem kameraer.Dette kameraethar 4K- og HDR-alternativer samt gode nattsyn- og bevegelsesdeteksjonsmuligheter.

 • best outdoor smart home cameras photo 10
  Lomme-lo
  Netatmo Smart Outdoor Camera med Sirene

  Dette Netatmo-kameraeter et strålende utendørs sikkerhetskamera som ikke bare holder et øye med hjemmet ditt, men også fungerer som et flomlyssystem for å lyse veien og avskrekke uvelkomne besøkende. Den har også lokal lagring, så det er ingen grunn til å bekymre deg for skyabonnementskostnader.

Innendørs smarthuskameraer

I tillegg til å se utenfor hjemmet ditt, er smarte hjemmekameraer også tilgjengelige for å holde et øye med innsiden av huset ditt.

Disse kameraene fungerer også med Google Home, noe som gjør dem enkle å kontrollere med bare stemmen din.

 • best indoor security cameras 2020 see inside your home anytime photo 27
  Lomme-lo
  Google Nest Cam (innendørs, kablet)

  Hvis du trenger et Google Assistant-kompatibelt innendørs smarthjemkamera, så aGoogle Nest Camkan være det mest logiske valget. Den kommer til et attraktivt prispunkt og er pent designet, men enda viktigere, videokvaliteten er førsteklasses, og den er også støttet av flotte smarte funksjoner.

 • Arlo Essential Indoor Camera contains a physical lens cover to protect your privacy photo 1
  Arlo
  Arlo Essential innendørskamera

  Den Arlo Essentialer et annet pent rimelig smart hjemmekamera med funksjoner som inkluderer et innebygd Privacy Shield for trygghet og toveis lyd slik at du kan snakke med folk i den andre enden.

 • The Best Google Home Compatible Devices You Can Buy Today Top Google Assistant Accessories image 5
  Lomme-lo
  Netatmo Velkommen

  Netatmo Velkommener et intelligent smart hjemmekamera som ikke trenger abonnement og tar opp direkte på MicroSD-kort. Den har også automatisk nattsynsmodus, personvarsler og ansiktsgjenkjenningsteknologi som lar deg vite hvem som er hjemme. Det er dyrere enn andre, men har ingen løpende abonnementsavgifter.

Smarte plugger

Ved hjelp av smarte plugger kan selv den mest grunnleggende elektroniske enheten gis litt intelligens og spille fint med Google Assistant også.

En smart plugg kan la deg sette tidsplaner for ting som skal slås på eller av – slik at du kan gjøre smarte ting som å være mer effektiv med strømmen eller få en lampe til å slå seg på på et bestemt tidspunkt på dagen. Mulighetene er overraskende, men enda mer når du kan kontrollere disse pluggene med stemmen.

 • the best google home compatible devices you can buy today top google assistant accessories photo 21
  Lomme-lo
  NetVIP smartplugger

  Disse smarte pluggene fra NetVIP er billige som chips, men i vår testing har de fungert feilfritt. De er veldig enkle å integrere i Google Home-appen og kan deretter enkelt kontrolleres av Google Assistant. De har en RGB LED-ring rundt kanten som kan stilles til hvilken farge du ønsker, perfekt for bruk som nattlys eller bare for å hjelpe deg med å finne stikkontakten i et mørkt rom.

 • The Best Google Home Compatible Devices You Can Buy Today Top Google Assistant Accessories image 9
  Lomme-lo
  TP-Link HS110 Smart Plug

  TP-Link er et annet selskap som tilbyr smarte plugger som fungerer med ikke bare smarttelefonen din, men også Amazon Alexa og Google Assistant-enheter. En brukervennlig app er gjort enda enklere å kontrollere med stemmen din ved hjelp av din favorittstemmeassistent. TP-Link-enhetene er ofte rabatterte, så vel verdt å ta med seg i Prime Day- eller Black Friday-salg.

Smart belysning og lyspærer

Smart belysning er et strålende tillegg til hjemmet ditt – slik at du kan stille inn lys til å tenne på bestemte tider på dagen, endre farger og lysstyrke fra telefonen og mye mer.

Noen smarte belysningsenheter kan også kontrolleres via Google Home, noe som åpner for en verden av muligheter og suveren bekvemmelighet. Det er genialt å kunne slå på lysene eller justere lysstyrken med bare stemmen din med letthet.

 • the best amazon alexa compatible devices you can buy today image 2
  Lomme-lo
  Philips Hue startsett

  Du kan bruke stemmen din til å kontrollerePhilips Hue-lysrundt huset uten å berøre en bryter. Du har muligheten til å slå lys på eller av i hele huset, samt muligheten til å justere lysstyrken. Du kan si ting som «Slå på», «Demp», «Gjør lysere», «Sett til 50 prosent», «Gjør grønn» osv.

 • What is Nanoleaf Smart light panels and canvas explored image 1
  Nanoleaf
  Nanoleaf Canvas

  Nanoleaf tilbyr entilpasset belysningsløsninglaget av tilkoblingsbare paneler som støtter 16,7 millioner farger. Disse smarte lyspanelene kan ikke bare kontrolleres og tilpasses av den medfølgende appen, men de kan også slås av og på og justeres med Google Home også.

 • the best google home compatible devices you can buy today top google assistant accessories photo 25
  Lomme-lo
  Govee Glide Hexa Light Panels

  Govee's Glide Hexa-belysningpaneler er et overbevisende alternativ til de mer kjente Nanoleaf-panelene. Ikke bare kommer de inn til en lavere pris, men de tilbyr mer robuste ARGB-lyseffekter og kan monteres rundt hjørner uten behov for å kjøpe ekstra utstyr. Disse panelene tilbyr også enkelt

Streaming av pinner og bokser

Med en enkel plug-and-play-enhet kan du se en rekke videoinnhold på TV-en og gjøre til og med standard-TV-er om til smarte enheter.

Det finnes en rekke smarte strømmeenheter tilgjengelig, og noen av dem fungerer også med Google Home.

 • the best google home compatible devices you can buy today top google assistant accessories photo 18
  Lomme-lo
  Google Chromecast med Google TV (4K)

  Å bruke en Google Chromecast betyr at du kan bruke Google-smarthøyttaleren og -assistenten din til å enkelt caste video til hvilken som helst TV denne strømmeenheten er koblet til. ENen rekke talekommandoergjør det å ta opp TV-fjernkontrollen for å få tilgang til innhold til en saga blott, selv om den medfølgende fjernkontrollen også har talekommandoer hvis du ikke har en sammenkoblet smarthøyttaler.

 • Which Roku Streamer Is Best Express Vs Premiere Vs Stick Vs Ultra All The Options Explained image 1
  Roku
  Roku Express

  Roku har lenge vært en av våre favorittenhetsprodusenter når det kommer tilstreaming pinner og bokser. Rimelig tilgang til en rekke innhold med letthet gjør disse produktene svært attraktive.Nylige oppdateringerbetyr at du nå kan kontrollere strømmeinnhold via Google Home også, noe som er enda en grunn til å kjøpe.

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere er en gudstjeneste når det gjelder å lindre elendigheten med å holde huset rent.

Automatisert støvsuging gjør en verden av forskjell, og det er noe fantastisk med å la en robot gjøre budene dine. Det beste er at noen av disse robotene kan kontrolleres med stemmen din også takket være Google Home.

 • roborock s8 pro ultra dock

  Roborock

  Roborock S8 Pro Ultra

  Hvis du vil ha førsteklasses rengjøringsmuligheter for smarte hjem, så er detRoborock S8 Pro Ultraer et godt valg. Det er et flaggskip som inkluderer automatisk mopping, rengjøring og selvtømming. Men fungerer også fint med Google Assistant også.

 • best robot vacuum cleaners photo 15
  Lomme-lo
  iRobot Roomba S9+

  iRobot Roomba S9+ har alt. En førsteklasses design, massevis av utmerkede funksjoner, smart kartlegging, automatisk tømming og mer. Den ekstra bonusen ved å kunne kontrollere den med bare stemmen din gjør den enda mer tiltalende.